Rietbroek 49 (Wolfstee) > 2200 Herentals >
Tel.: 014 23 10 73 > jan.vanorshaegen@skynet.be

Over Ons

Over Garage Van Orshaegen

Garage Van Orshaegen is een vaste waarde in de autowereld en staat al meer dan 25 jaar bekend, voor ervaring in herstellen en verkoop van betrouwbare tweedehandswagen met weinig kilometers. Ons clienteel bestaat voor meer dan 50% uit bestaande klanten, personen die gestuurd zijn door een vriend, kennis of familielid. Dat de klanten steeds de weg naar garage Van Orshaegen terug vinden hebben we te danken aan een hoge klantentevredenheid, hetgeen we elke dag verder willen uitbouwen.

Onze wagens zijn jonge tweedehandswagens met weinig kilometers en steeds nagetrokken om de beste kwaliteit te garanderen. Al onze wagens hebben een onderhoudshistoriek en worden afgeleverd met een Car-Pass Certificaat, dat de kilometerstand garandeert. Bij interesse in een wagen is een proefrit steeds mogelijk.

Ook voor het onderhoud en de dienst na-verkoop kan u bij ons terecht. Wij beschikken over verschillende uitleestoestellen om fouten te kunnen opsporen van meerdere automerken. Wij scholen ons ook regelmatig bij, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen in de autowereld.

Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud en herstellen aan classic Car met als specialiteit luchtgekoelde Porsche.

 

Afspraak of contact?

Bent u geïnteresseerd in onze wagens of diensten?

U bent vrij om onze showroom en garage te bezoeken. Wij helpen u graag met diverse herstellingswerken, of de aanschaf van een nieuwe auto. We zijn tijdens openingsuren bereikbaar op ons telefoonnummer 014 23 10 73.

Contact opnemen
Copyright 2022 Garage Van Orshaegen > Webdesign door Grèfix